Kontakt

+421 903 747 244

+421 904 466 926

Navštívte nás v pracovné dni
od 8:00 do 17:00 hod.
Po dohode aj v inom čase

Kontaktné údaje:

Správa:

Vaša správa bola odoslaná. Close this notice.

Travel insurance Quote

Level of protection: $

Contact details:

Travel

Ďakujeme za Váš dotaz. Budeme Vás kontaktovať. Close this notice.

Car insurance Quote

Contact details:

Your car:

Ďakujeme za Váš dotaz. Budeme Vás kontaktovať. Close this notice.

Life insurance Quote

Level of protection: $

Contact details:

Have you used tobacco or nicotine products in the last 12 months?

Yes, I have No, I haven't
Ďakujeme za Váš dotaz. Budeme Vás kontaktovať. Close this notice.

House insurance Quote

Your house:

Contact details:

Ďakujeme za Váš dotaz. Budeme Vás kontaktovať. Close this notice.

Zabezpečenie osobných údajov potencionálnych klientov a dokumentov pred zneužitím v zmysle zákona č. 18/2018 Z.z. a Nariadenia EÚ č. 2016/679 (GDPR) a ostatných súvisiacich predpisov.

Spoločnosť Geta s.r.o., ako samostatný finančný agent, (ďalej len SFA), spracúva osobné údaje klienta, potencionálneho klienta, poistníka, poisteného alebo oprávnenej osoby, všetkých ako dotknutej osoby, ďalej ich zmluvách a udalostiach, na základe zmluvy o spracúvaní osobných údajov uzatvorenou s prevádzkovateľom. Spracúvanie osobných údajov sa prevádza výlučne za účelom vykonávania poisťovacej alebo zaisťovacej činnosti SFA ako sprostredkovateľa v zmysle zákona č. 186/2009 Z.z.

Zákon o finančnom sprostredkovaní a finančnom poradenstve a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Prevádzkovateľom je každá poisťovacia spoločnosť, (poisťovňa), uvedená v zápise o rokovaní, ktorý obdrží každý potencionálny klient, ďalej na web. stránke spoločnosti a tu nižšie uvedené, v ktorej si potencionálny klient objednal vypracovanie indikatívnej ponuky alebo konkrétnej zmluvy. Osobné údaje sa ukladajú vo dvoch úrovniach a to buď v papierovej forme v zakladačoch alebo vo vlastnom informačnom systéme spoločnosti.

Cookies

Ak navštívite naše webové stránky a zároveň máte v prehliadači povolené prijímanie cookies, považujeme to za súhlas s ich používaním a akceptovanie našich podmienok používania. Inštrukcie ako zmeniť nastavenia cookies nájdete v Nápovede alebo Pomoci každého prehliadača.

Súbory cookie sú malé textové súbory obsahujúce názov navštívenej stránky, platnosť a preddefinovanú hodnotu. Ukladajú sa do priečinku vášho prehliadača. Pri opätovnej návšteve webovej stránky, ktorá súbor vytvorila, jej môžu byť prehliadačom znovu odoslané. Cookies, ktoré používame, nepoškodzujú váš počítač ani iné zariadenia používané na prehliadanie internetu.

Na našich portáloch používame tieto typy cookies:

- Základné umožňujú používanie základných funkcií ako napríklad prihlásenie registrovaného používateľa alebo predvypĺňanie formulárov. Ak tieto cookies zakážete, nemôžeme garantovať plnú funkčnosť našich stránok.

- Prevádzkové slúžia na analýzu správania návštevníka na webovej stránke a následne na zlepšovanie jej funkčnosti a vzhľadu. Ak tieto cookies zakážete, nemôžeme garantovať plnú funkčnosť našich stránok.

- Cookies tretích strán vytvárajú a využívajú poskytovatelia služieb ako Google Analytics, Google AdSense alebo Facebook. Tieto služby sú integrované do našich stránok, pretože ich považujeme za užitočné a plne bezpečné.

V Bratislave 25.05.2018